Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 28 december 2015

Magic Perrier coctail

... een super alcoholvrij aperitief!



Dit heb je nodig: 
genoeg suikerspin om het glas te vullen. 
Aardbeismaak past het best bij deze cocktail, maar je kunt de smaken natuurlijk ook variëren, 
20 cl Perrier

Zo maak je het:
Vul een hoog en breed glas met de suikerspin en serveer samen met het flesje Perrier. Terwijl jouw gasten aan het kijken zijn (een beetje show hoort erbij!) schenk je het Perrier-water in het glas. Je zal zien dat de suikerspin langzaam smelt en dat het water zacht roze kleurt. Mooi om te zien, en het smaakt lekker zoet naar snoepjes.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.