Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 9 februari 2015

Havermout met gebakken appeltjes





Ingrediënten voor 1 persoon
50 g havermout
1 el chiazaad (optioneel)
200 g melk
een schepje suiker
1 appel
kaneel
een klontje boter
een handjevol pecannoten

Zo maak je het
Verwarm de melk met de havermout en het chiazaad in een steelpan. Voeg naar wens een schepje suiker toe. Laat de pap gedurende 5 minuutjes zachtjes koken.
Snijd de appel in partjes en bak deze in wat boter aan. Strooi de kaneel over de appeltjes en bak dit mee.
Doe de gebakken appeltjes bij de havermout en voeg een handjevol pecannoten toe.
Hmmm!

Bron; Pauline's keuken

Koken en Kitch



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.