Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 9 februari 2015

Gnocchi met courgette en zalm




Ingrediënten:
parmezaanse kaas
gnocchi (zie eerdere post)
1 teentje look
citroensap
room (light of soya light)
bieslook
4 schijfjes gerookte zalm
bakboter
1 courgette

Bereiding
Snij de courgette in brunoise (blokjes) en stoof ze beetgaar met de look en eventueel een fijngesnipperde ajuin. Voeg er daarna de room en wat citroensap aan toe. Kruiden peper & zout...
Kook de gnocchi's gaar. Ze zijn gaar als ze na ongeveer 3 minuten komen bovendrijven. Giet ze af en meng met de courgettesaus.
Serveer in een diep bord en bestrooi met de fijn gesneden gerookte zalm, bieslook en Parmezaanse kaas.
Lekker simpel!

Bron: VTM Koken

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.