Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 16 februari 2015

Sausloze pasta

Geen tijd om te winkelen? Probeer deze sausloze pasta!




Sommige dagen zijn zo druk dat de supermarkten al gesloten zijn voor je thuiskomt. De verleiding om gewoon het avondeten over te slaan en met een zak chips in de zetel te kruipen is dan groot. Maar dat kan je natuurlijk geen weken aan een stuk volhouden zonder je gezondheid en je figuur langdurige schade aan te brengen. Probeer daarom eens deze sausloze pasta, gemaakt met alles wat je waarschijnlijk nog in huis hebt.

Wat heb je nodig?
Olijfolie
Boter
Pasta
Peper & Zout
Kaas

Hoe ga je aan de slag?
Kook de pasta in een grote pot gezouten water. Giet de pasta af en laat nog een bodempje kookvocht in de pot. Giet hierbij 2 eetlepels olijfolie en laat even aanstoven (OPGELET: Spettergevaar!). Voeg hierna twee eetlepels boter toe, wat geraspte kaas en een flinke portie peper. Roer alles nog eens om en je lastminute-avondmaal kan op tafel (of gewoon stiekem lekker in de zetel ;-)

Bron: Vitaya

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.