Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 25 februari 2015

Forestièresoep




Ingrediënten:
400 g soepgroenten
400 g pangroenten Forestière (Colruyt)
1 rookworst
500 g aardappelen
1 ui
1,5 l bouillon (runds, kip of groenten)
1 el boter
1 teentje knoflook
1 kl kruidentuiltje
peper& zout

Bereiding:
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
Snipper de ui.
Smelt de boter en stoof de ui met de geperste look.
Voeg soepgroenten toe en laat 5 minuten stoven op matig vuurtje.
Voeg aardappel en kruidentuiltje toe.
Giet er de bouillon over en laat 20 minuten koken.
Mix soep glad.
Voeg forestièrgroenten en de in schijfjes gesneden worst toe.
Verwarm goed gedurende 5 à 10 min en kruid nog bij naar smaak met peper en zout.

Inspiratie uit kookboek van Colruyt "Smakelijk!4"

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.