Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 22 februari 2015

Choco brioche



Nodig:
3 vellen bladerdeeg
chocopasta
Verwarm de oven voor op 180°C
Het eerste laagje bladerdeeg bestijken met chocopasta.
Dan een tweede de laag maken en afwerken met een derde de laag bladerdeeg .
In een even aantal punten snijden vanaf de ronde en in vorm leggen.
Bak in de oven gedurende 25-30 minuten, maar verlaag na 10 minuutjes de temperatuur lager tot 175°C

Bron: van Lierde Rita van de "Zondagse kost "



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.