Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 13 februari 2015

Broccoli schotel





Ingrediënten voor 2
400 g krieltjes
300 g broccoli
350 g rundergehakt
250 g champignons
2 uien
3 tomaten
1 teentje knoflook
zout & zwarte peper
paprikapoeder of een verse rode paprika gebruiken
geraspte kaas


Bereidingswijze:
Oven voorverwarmen op 180 °C
Gehakt losrullen met vork zonder boter, de champignons meebakken.
De uien in halve ringen snijden en licht aanfruiten.
De krieltjes volgens de gebruiksaanwijzing even voorkoken in de magnetron.
broccoli even blancheren.
Doe dit alles op elkaar in een ovenschaal.
Doe er als laatste de gesneden tomaten op leggen.Strooi er wat geraspte kaas oven.
Zet de schotel in de oven en bak op een temp. van 180 °C voor 40-50 min
Heerlijk met een frisse gemengde salade.

Bron: Smulweb

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.