Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 13 februari 2016

Valentijnkoekjes

... lief en lekker!


Wat heb je nodig?
120 g boter
75 g lichtbruine suiker
50 g witte suiker
1 ei
1 tl puur vanille-extract
150 g bloem
50 g cacaopoeder
1/2 tl bakpoeder
100 g gedroogde veenbessen
125 g donkere chocolade (in kleine stukjes gehakt)

Aan de slag!
Verwarm oven op 180 °C
Klop de boter en suiker tot licht en luchtig.
Doe het ei en de vanille erbij en klop tot een luchtig geheel.
Voeg dan de bloem, cacaopoeder, bakpoeder, veenbessen en chocolade toe en meng verder
(niet te lang).
Vorm hartjes en leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat.
Bak in een voorverwarmde oven gedurende 10-12 min

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.