Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 24 januari 2015

Stoofpotje van kip met curry en perziken

Een Indiaas recept van kip met de zachte smaak van perziken. Een kleurrijk geheel boordevol vitamines en je zet het binnen een handomdraai op tafel.




Ingrediënten (voor 1 persoon): 
* 1 ui 
* 1 tl olie 
* 1 tl kerriepoeder 
* 1 tl azijn 
* 120 g kipfilet 
* 250 g champignons 
* 100 g perzik uit blik 
* witte, bruine of wilde rijst 

Bereiding: 
- Kook de rijst volgens de beschrijving op het pak.
- Fruit de ui, voeg de kerriepoeder toe en laat even stoven. 
- Afblussen met de azijn.
- Snijd de kipfilet in reepjes en doe deze in de pan.
- Snijd de champignons in plakjes en voeg ze ook bij, laat alles stoven tot het vlees gaar is.
- Snijd de perzik in blokjes en doe deze ook in de pan en laat nog even mee opwarmen.
- Serveer met de rijst

Smakelijk!!






Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.