Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 14 januari 2015

Pastastrikjes met zalm en kruidenkaas






Ingrediënten
1 el gehakte peterselie
2 el arachideolie
citroensap
60 g Boursin light
200 g verse zalm (of gerookte zalm)
300 g pastastrikjes (farfalle)
water

Bereiding:
Kook de pasta gaar en spoel onder koud water.
Snij de zalm in blokjes.
Verwarm wat olie in een pan en voeg er de Boursin, wat water en het citroensap aan toe. Verwarm de strikjes erin.
Voeg op het laatst de blokjes zalm en de peterselie toe. Serveer in een diep bord.
Supergemakkelijk voor als het even snel moet!




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.