Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 19 januari 2015

Lasagne met gerookte zalm





Ingrediënten:
40 g boter
1 flesje magere room
zout
200 g verse lasagne vellen
2 preien (schijfjes)
paprikapoeder
1/2 citroen
peper
muskaatnoot
geraspte kaas
400 g gerookte zalm in sneetjes

Bereidingswijze
Laat de prei stoven in de boter. Voeg er de room bij. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en paprikapoeder. Smeer een ovenschotel in met boter en vul de schotel met afwisselende lagen lasagnevellen, prei en gerookte zalm. Werk af met geraspte kaas en schuif onder de hete grill tot de kaas een mooi kleurtje heeft. Dien warm op.

Solo.be

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.