Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 15 januari 2015

Havermoutpannenkoek





Een supergezonde start van de dag
... deze lukt heel goed en is lekker!

Nodig:
35 g havermout
140 g halfvolle melk (of 0%vet melk)

Hoe?
In microgolf 750W >1 min
(of de avond voordien in de koelkast laten zwellen)
Je kan kaneel bijvoegen en eventueel suiker (eventueel een beetje stevia)

In de pan 'op een laag vuur'
een beetje vet, kokosolie is supergezond!
12 min aan ene kant, dus een beetje geduld :-)
5 min aan de andere kant.

Lekker met wat je graag lust, rode vruchten, gebakken appeltje, banaan, vers fruit ...
echt het proberen waard!

Smakelijk!

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.