Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 3 januari 2015

Gevulde champignons op Italiaanse wijze

. . . met pesto (lekker vegetarisch!)


Ingrediënten voor 12 personen
12 champignons (grote)
1 bolletje mozzarella
1 sjalot
4 el groene pesto
1 el peterselie (gehakt)
1 el pijnboompitten
peper&zout

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C en hak de peterselie fijn.
Borstel de champignons schoon. Hak de steeltjes fijn.
Snipper de sjalot. Stoof de snippers in 1 el olijfolie. Doe er de gehakte champignonstelen en peterselie bij, roerbak tot alle vocht verdampt is. Breng op smaak met peper en zout.
Snij de mozzarella in miniblokjes en vermeng ze met de steeltjes en de pesto. Vul er de champignonhoedjes mee. Bestrooi met pijnboompitten en zet 10 minuten in de oven.

Bron: libelle-lekker.be

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.