Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 17 januari 2015

Een zere keel?




Wel eens last van een zere keel?
Deze eenvoudig huisgemaakte citroen/gember honing helpt je er snel weer van af!

Recept:
Snijd een bio citroen en een stukje verse gember in schijfjes en stop deze in een lege glazen pot. Vul de pot af met een lekkere honing. Laat de pot een nachtje in de koelkast staan.

Doe een lepel van deze honing in een kop heet water (thee mag ook)!

Koken en Kitch op facebook

Erica Kruiderijen



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.