Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 20 januari 2015

Duo van tomaat en mozzarella




Nodig:
10 bolletjes mozzarella uitgelekt en gehalveerd
10 kerstomaatjes gewassen en gehalveerd
20 blaadjes verse basilicum
peper uit de molen, goede olijfolie
1 hand rucola
basilicum dressing
Bewaar alle in boodschappenlijstje

Bereidingswijze
Voeg een half bolletje kerstomaat, mozarella en weer een half bolletje kerstomaat samen en zet met een prikkertje vast.
Druppel er wat olijfolie over en geef een lichte draai uit de pepermolen of andere kruiden naar smaak.
Leuk hapje op een buffet.

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.