Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 3 januari 2015

Camembert uit de oven...

. . . het lekkerste gerecht uit de oven als amuse!

Verwarm je oven voor op 180 graden. Haal de kaas ruim van tevoren uit de verpakking, verwijder de folie en schuif terug in het doosje. Kerf de bovenkant van de kaas in en wrijf in met een beetje witte wijn, vermouth of olijfolie. Steek er eventueel een paar naaldjes rozemarijn (of tijm) en een teentje knoflook in, en top desgewenst met chili flakes.

Leg het doosje voor de zekerheid op een met bakpapier bekleed bakblik en bak gedurende 15-20 minuten, totdat de kaas heerlijk zacht is. Serveer met een flinke klodder cranberrysaus of vijgenchutney, geroosterd brood of rauwe groenten zoals broccoli, wortel en bleekselderij en dig in! 

culy.nl
Koken en Kitch



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.