Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 3 januari 2015

Avocado en scampi in een glaasje

. . . lekker aperitiefhapje!



Ingredienten:
4 scampi’s
2 avocado’s
1/2 citroen
scheutje olijfolie
snuifje cayenne-peper
1 el fijngesneden bieslook
1 tomaat, in kleine stukjes gesneden
8 blaadjes bladpeterselie

Recept:
Pel en laat de garnalen 2 min. in kokend water koken. Laat afkoelen.
Plet het avocadovlees met het citroensap, de olijfolie, het zout en de cayennepeper. Voeg de bieslook, en de tomatenstukjes toe. Vermeng en hou apart.
Prik de scampi’s op een spiesje samen met een blaadje peterselie. Vul de glaasjes met guacamole en leg de mini-brochettes erop.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.