Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

Tips & Tricks


     
Keukentip: te veel zout?
Bestek versiert je buffet

Liefde... dat is een hartje :-)        
                 
                                       
Vieze luchtjes in de koelkast?
Een leuk item... een gepersonaliseerde deegrol!

Hoe houd ik mijn basilicumplantje in leven?
Wistjedatje... 'soep'


Vanillesuiker maken
Leuk zaadpotje voor je kruiden!
Lente-ui of bosui smaakt heerlijk door in salades...


Paaseitjes verven op grootmoeders wijze  
Nooit meer klungelen met een gepocheerd ei
Nooit meer hard stokbrood!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Handige aspergetips!


Zo kookt je pasta of aardappelen nooit meer over!
Zo kan het ook!







Hoe bewaar je een halve avocado?

Wist je dat ... champignons bewaren!

Pompoen snijden... tips!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.