Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 8 juni 2015

Salade van komkommer en tomaat


... een eenvoudige zomerse salade !



Nodig voor 1 persoon:
1 tomaat of 6 trostomaatjes
1 stuk komkommer (10 cm)
1/2 rode puntpaprika
1 lente-ui
een takje munt
peper & zout
een snuif lookpoeder
1 el olijfolie
1 el witte balsamico

Aan de slag!
Snijd de komkommer, tomaten, paprika en lente-ui in stukjes en doe ze in een kom. Giet de olijfolie en balsamico erbij.
Breng op smaak met zout en peper en een beetje lookpoeder.
Hak de muntblaadjes fijn en voeg erbij. Meng voorzichtig. Zet in de koelkast tot serveren.
Lekker met een stukje toast brood.

Tip: Je kan er ook koude pasta en kippenblokjes onder mengen, voeg dan wel wat meer olijfolie en balsamico toe!

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.