... een heerlijke 'no bake' taart
We bakken eerst een luchtige biscuit...
met 200 g suiker , 200 g zelfrijzende bloem en 5 eieren.
Verwarm de oven voor op 180°C . Mix eieren met suiker tot een schuimige massa tot het volume verviervoudigd is. Voeg al zevend de bloem toe en spatel deze er rustig onder. Smeer de bakvorm in met boter bebloem hem. Giet het deeg in de vorm.
Zet in de oven op 180 °C voor 45 min, bij voorkeur warme lucht. Prik met een breinaald; als er geen deeg aan kleeft is de biscuit klaar. Laat het gebak goed afkoelen.
Voor de vulling van de taart heb je de volgende ingrediënten nodig:
• 2 bakjes slagroom (400 ml)
• 2 zakjes vanillesuiker
• 2 zakjes klop-fix
• 30 gram suiker
• 1.5 doos Raffaello’s
• geraspte kokos

Gegarandeerd succes!
Koken en Kitch op facebook
Reacties
Een reactie posten