Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 20 juli 2016

Pastasalade met ham

... een frisse pastasalade,
heerlijk bij de lunch, barbecue of picknick!

Nodig:
500 g krulpasta
1 dikke schijf gekookte ham
1 klein potje augurkschijfjes
1 klein blikje maïs
1/2 potje zoetzure zilveruitjes
1 klein potje erwtjes
3 el mayonaise
1 el yoghurt
peper
groentebouillon poeder

Hoe maak je het?
Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af en spoel met koud water.
Laat de pasta goed afkoelen. Snijd de ham in kleine blokjes.
Giet de maïs, augurk, erwtjes en uitjes af. Snijd de augurkjes wat fijner.
Doe de pasta in een grote kom en voeg dan de groentjes toe.
Doe de ham er ook bij. Voeg de mayonaise en yoghurt toe en roer voorzichtig.
Kruid dan met peper, groentebouillon en roer nog even door.
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.