… lekker, eenvoudig en gezond!
Voor 2 personen:
1 ui, in reepjes
1 prei, in fijne ringen
3 wortelen, geschild en in halve plakjes
600 ml kippenbouillon
1 tl verse gember, geraspt
1 citroengrasstengel
2 limoenblad
100 ml kokosmelk
1 pastinaak, geschild en in blokjes
300 g kipfilet, in reepjes sap van 1 limoen
Voor de afwerking verse koriander
Aan de slag!
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en stoof de ui, prei en wortel 2 minuten aan.
Voeg de kippenbouillon, gember en citroengrasstengel toe en laat 5 minuten garen.
Voeg de kokosmelk, pastinaak en kipfilet toe en kruid met peper en zout. Laat nog 10 à 15 min zachtjes garen of tot alle groenten beetgaar zijn.
Breng op smaak met peper, zout en limoensap en laat afgedekt nog enkele minuten rusten.
Werk af met koriander en serveer.
Laat het smaken! 😋
Naar een recept van Sandra Bekkari
KokenEnKitch op Facebook
Reacties
Een reactie posten