… een ovenschotel vol lekkere groenten met broccoli 🥦
champignons en paprika
Aan de slag!
Schil de aardappelen en stoom deze gaar. Voeg een scheutje amandelmelk toe en prak tot puree. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de champignons in plakjes, de zoete puntpaprika in blokjes en de broccoli in roosjes. Snipper de ui en hak de teentjes knoflook fijn.
Stoom in de tussentijd de broccoli in ongeveer 5 min beetgaar. Verwarm de oven op 200 °C
Verhit een beetje olie in de pan en fruit het uitje aan. Voeg na een paar min de geplette look toe en bak nog 3 min mee. Voeg de paprika en champignons bij en bak enkele min mee. Voeg dan de tijm en het gerookt paprikapoeder toe. Bak nog eens 5 min en breng op smaak met peper en zout.
Voeg de broccoli bij de andere groenten en voeg dit in een ovenschaal. Verdeel hier overheen de aardappelpuree en maak mooie lijnen met een vork over de bovenkant. Bak de ovenschotel af in 20 min.
Smakelijk!
Kokenenkitch op Facebook
Reacties
Een reactie posten