Havermoutcappuccino

... met cacao nibs
... heerlijk genieten!
Wat heb je nodig?
Voor 1 persoon:
25 g havermout
100 ml amandelmelk
1 snuifje kaneel
1 el cacao nibs 
1 tl honing
50 ml sojamelk
1 kopje espresso

Aan de slag!
Breng de havermout met de amandelmelk, de kaneel en de cacao nibs aan de kook en laat ±10 min zachtjes sudderen, roer regelmatig. Op het eind doe j er de honing bij en roer even door.
Schuim ondertussen de sojamelk op en zet een kopje espresso koffie.
Doe de havermoutpap in een hoog glas. Schenk er de koffie over en dan de opgeschuimde melk.
Werk af met een snuifje cacaopoeder.
Klaar is je speciaal ontbijtje!

Tip!
Ook ideaal om mee te nemen ðŸ˜‹ 

Koken en Kitch op facebook

Inspiratie boek "Havermoutje"

Reacties