... een heerlijke tapa van mosselen,
of als klein voorgerecht!
Wat heb je nodig?
1 kg gekookte mosselen bereid volgens 'Mosselen natuur'
400 g diepvries spinazie à la crème
zwarte peper van de molen
gedroogde look van de molen
zwarte peper van de molen
gedroogde look van de molen
geraspte kaas
Aan de slag!
Kook de mosselen volgens de bereiding of gebruik overgebleven mosseltjes van de dag voordien.
Ondertussen verwarm je de spinazie langzaam in een pan lauw warm.
Ondertussen verwarm je de spinazie langzaam in een pan lauw warm.
Bekleed een bakblik met bakpapier.
Haal de mosselen uit de schelp en breek de schelp in tweeën. Spoel de schelpen af en dep ze droog indien je ze op dat moment vers hebt bereid.
Leg de halve schelpen op het bakpapier en vul ze met spinazie met een snuif zwarte peper van de molen en een snuif gedroogde look erover.
Leg er een mossel op en strooi er geraspte kaas over.
Leg er een mossel op en strooi er geraspte kaas over.
Plaats onder de grill in de oven en gratineer ze enkele minuten totdat de kaas gesmolten is.
Let op dat je dit niet langer doet dan nodig, anders worden de mosselen taai!
Lekker als tapas of klein voorgerecht.
Smakelijk!
Reacties
Een reactie posten