Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 6 augustus 2016

Toast champignon

... heerlijk met dat sausje van eigeel!

Nodig:
250 g champignons
2 dikke sneden (spelt)brood
2 stelen lenteui
2 eierdooiers
peper & zout
lookpoeder 
een stevige geut olijfolie & 1 kl cocosolie

Hoe maak je het?
Maak de champignons schoon, snijd ze in vier en snijd de lenteui in ringetjes. Stoof de groentjes in de olijfolie en kokosolie, gekruid met peper & zout  en eventueel de lookpoeder.
Rooster of gril het brood. 
Schik de champignons op het brood en leg er de eierdooier in het midden op.
Garneer met wat bieslook.
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Naar inspiratie van Pascal Naessens uit 'Pure keuken'

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.