Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 2 augustus 2016

Hasselback Chicken

... met spinazie en ricotta, hmmm!!

Wat heb je nodig?
1 kipfilet per persoon
een zak jonge gewassen spinazie
1 teen look
olijfolie
peper & zout
ricotta
paprikapoeder
cheddarkaas

Aan de slag!
Je begint met inkepingen te maken in de kipfilet, bestrooi het met peper en zout.
Stoof de verse bladspinazie in olijfolie al roerend met een gepelde teen look op een vork geprikt totdat deze geslonken is. Gooi er wat ricotta kaas bij in de pan en kruid met peper en zout.
Neem een lepel en doe een beetje spinazie met de ricotta in de inkepingen van de rauwe kip, maak het af met een beetje geraspte kaas en paprika poeder.
Bak de filets gedurende 20 à 25 min in de oven op 200°C
Gewoon heerlijk!!

Koken en Kitch op facebook

Tip: Wil je het recept een keer bekijken, klik dan de video.




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.