Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 5 mei 2016

Sangria

... het recept voor de perfecte sangria!

Nodig:
1 sinaasappel in schijfjes
1 fles goedkope maar goede Spaanse rode wijn
400 ml Spaanse rosé
50 ml brandy
50 ml madeira
seizoensfruit in stukjes gesneden: appel, sinaasappel, druiven, ...
500 ml sinaasappelsap of een niet te zoete limonade
IJs

Kies een kom die groot genoeg is.
Leg de sinaasappelschijfjes op de bodem van de kom. Plet ze met een houten lepel, zodat het sap vrijkomt. Voeg de wijn en de sterke dranken eraan toe. Laat dit gedurende minstens een uur in de koelkast rusten.
Voeg het fruit toe en  vervolgens het sinaasappelsap of de limonade.

Gezondheid!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.