Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 5 maart 2016

Havermoutwafels met yoghurt en fruit

... een heerlijk onbijt!
Wat heb je nodig?
1 banaan
90 g havermout
150 ml amandelmelk
1 tl bakpoeder
1 ei
een snuifje kaneel
om af te werken: frambozen, yoghurt, agavesiroop

Hoe maak je het?
Doe alle ingrediënten in een hoge kom en mix met staafmixer.
Verwarm ondertussen je wafelijzer.
Bak het beslag ± 3 min.
Beleg met de frambozen, dresseer er de yoghurt en agavesiroop over.
Een heerlijke gezonde start van de dag!

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.