Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 10 maart 2016

Curry van garnalen met courgette

... njamie!!


Wat heb je nodig? 2p
12 garnalen
1 courgette
1 rode ui
1 brikje kokosmelk soja cuisine
2 tl rode curry pasta
1 kl kokosolie

Aan de slag!
Snipper de ui en snijd de courgette in kleine blokjes.
Smelt de kokosolie en fruit de ui glazig. Voeg de kokosmelk en currypasta bij.
Laat even sudderen en voeg ook courgette toe.
Laat weer 2-3 min sudderen en voeg dan de garnalen bij.
Nog even 5 min zachtjes laten sudderen en serveer.
Lekker met volwaardige rijst of een stukje stokbrood.
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.