Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 31 maart 2016

Aardbeiencoulis

... deze coulis kan een basis zijn voor vele desserten...



Ingrediënten:
1 kg aardbeien
400 g bloemsuiker
sap van een halve citroen

Bereiding:
De aardbeien wassen en het groen eraf doen.
Een halve citroen persen.
De aardbeien met het beetje citroensap verwarmen tot je een brei hebt.
Dan de suiker toevoegen en heel even laten koken.
Laat dan afkoelen.

De perfecte saus voor op vanille-ijs!

Koken en kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.