Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 13 november 2015

Snijbonenstamppot

 lekker hartig!



Nodig:
1 kilo aardappelen (bloemig)
125 gr spekblokjes
25g boter en 25 ml olijfolie
scheutje melk
zout & peper, naar smaak
nootmuskaat, naar smaak
750 g snijbonen, in stukjes gesneden
1 el mostard

Aan de slag:
Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en stoom ze gaar samen met de snijboontjes in plakjes gesneden.
Bak de spekjes in een koekenpan knapperig. Stamp de aardappelen met de bonen, de melk, peper, zout en nootmuskaat en wat stoomvocht tot een romige aardappelpuree, doe er ook de mostard bij.
Kruid bij naar smaak.
Lekker met een stuk kabeljauwhaasje!

Koken en Kitch op facebook


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.