Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 30 mei 2015

Ontbijtje met ei en hesp




Hoe maak je het?
Dat is super gemakkelijk!
Het brood platrollen met de deegrol,
de vormpjes beboteren en het brood er in leggen.
Dan een schijfje hesp erop en het geklutst ei erin,
kruiden met peper & zout en in de oven voor 20 min op 180 °C
Je kan ook een ei voorzichtig breken, dan heb je spiegelei!

Smakelijk!



met dank aan Bea Waegemans

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.