Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 20 oktober 2016

Havermout met appel en speculooskruiden





Dit blijft een heerlijk ontbijt!!

40 g pure havervlokken
250 ml amandelmelk
1 appel
Speculooskruiden
Eventueel honing

Zet de havervlokken met de melk 3 min in een grote afgedekte pot in de microgolf gedurende 3 min ofwel de dag voordien in de koelkast en dan nog heel even in de microgolf.
Snijd de appel in partjes en bestrooi met speculooskruiden.
De appel kan je eventueel ook 2 min in de microgolf zetten.
Heerlijk en gegarandeerd verzadigd tot de middag.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.