Cheesecake overnight oats met blauwe bessen

... een nachtje in de koelkast
... snel klaar!


Wat heb je nodig?

80 g (glutenvrije) havermout 
150 g ongezoete sojayoghurt 
100 ml plantaardige melk (bv havermelk of rijstdrink)
1 citroen
1 el ahorn siroop
1/2 tl vanille extract
100 g bevroren blauwe bessen

Aan de slag!

Was de citroen en rasp daarna 2 tl citroenrasp van de schil. 

Doe de havermout, yoghurt, plantaardige melk, 1 tl citroensap, 2 tl citroenrasp, ahornsiroop en vanille extract samen in een afsluitbaar bakje en roer door elkaar.

Roer daarna de blauwe bessen erdoorheen en zet het bakje een nacht in de koelkast.

Verdeel het de volgende ochtend over twee schaaltjes. Werk af met een topping en 

Smakelijk!

KokenEnKitch op facebook

Reacties