Glutenvrije chocoladewafeltjes

... chocolade wafels als ontbijt, beter kan bijna niet!

Wat heb je nodig?:

Voor de wafels:

75 g glutenvrij havermeel

25 g amandelmeel

10 g cacao

1 ei

150 g (plantaardige) milde kwark

1 tl bakpoeder

2 el ahornsiroop

en snuifje zout

Voor de topping:

Verse frambozen, aardbeien, bessen en amandelschilfers


Aan de slag!

Doe het meel samen met de cacao, kwark, bakpoeder, zout, ahornsiroop en de specerijen in een mengkom. Spatel alles goed door elkaar.

Vet je wafelijzer in met een beetje olie en bak van het beslag 4 wafels in een paar minuten luchtig en goudbruin.

Strooi met een zeefje nog wat extra cacao over de wafels voor een feestelijk effect.

Serveer de wafels warm met wat vers fruit en meer...

Smakelijk!


Tip!

Liever zonder eieren? Vervang het ei door 50 g appelmoes


KokenEnKitch op Facebook

Reacties