... chocolade wafels als ontbijt, beter kan bijna niet!
Wat heb je nodig?:
Voor de wafels:
75 g glutenvrij havermeel
25 g amandelmeel
10 g cacao
1 ei
150 g (plantaardige) milde kwark
1 tl bakpoeder
2 el ahornsiroop
en snuifje zout
Voor de topping:
Verse frambozen, aardbeien, bessen en amandelschilfers
Aan de slag!
Doe het meel samen met de cacao, kwark, bakpoeder, zout, ahornsiroop en de specerijen in een mengkom. Spatel alles goed door elkaar.
Vet je wafelijzer in met een beetje olie en bak van het beslag 4 wafels in een paar minuten luchtig en goudbruin.
Strooi met een zeefje nog wat extra cacao over de wafels voor een feestelijk effect.
Serveer de wafels warm met wat vers fruit en meer...
Smakelijk!
Tip!
Liever zonder eieren? Vervang het ei door 50 g appelmoes
KokenEnKitch op Facebook
Reacties
Een reactie posten