… lekker met gesnipperde augurkjes!
Wat heb je nodig?4 kalkoensneden400 g paprikareepjes2 tenen knoflook250 g champignons1 ui/sjalot2,5 el room (plantaardig)1 el olijfolie250 g volwaardige rijst2 el augurken op azijn (bokaal)70 g tomatenpuree (klein blikje)220 ml kalfsfond (bokaal)1 kl paprikapoeder1 el bruchetta kruidenpeper & zoutAan de slag!Snipper de ui en de look fijn en snijd de augurken in stukjes.Snijd de kalkoenensneden in reepjes en de champignons in schijfjes.Kook de rijst gaar in licht gezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.Bak de kalkoenreepjes in de olijfolie 2 min aan alle kanten. Kruid met peper en zout.Voeg de ui, de look, de champignons, de diepgevroren paprikareepjes en de tomatenpuree toe. Giet er de kalfsfond en de room bij. Laat 20 min sudderen. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
AfwerkingBestrooi de kalkoen stroganoff met de stukjes augurk en serveer met de rijst.
Smakelijk!
Kokenenkitch op Facebook
Reacties
Een reactie posten