... heerlijk als ontbijt
maar zeker ook tussendoor!

Wat heb je nodig?
150 g kwark of plantaardige yoghurt
2 eieren
sap + rasp van 1 sinaasappel
100 g havermeel
100 g kikkererwtenmeel
2 tl bakpoeder
1 tl psyllium vezels
1Ć 2 tl kardemom
snufje zout
Aan de slag!
Verwarm je wafelijzer voor. Klop het ei samen met de kwark los. Voeg hieraan de droge ingrediƫnten toe en roer tot een glad beslag.
Rasp de schil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Voeg dit toe aan je beslag en roer goed door.
Borstel wat kokosolie in je wafelijzer en verdeel per wafelplaat een flinke eetlepel beslag.
Bak de wafels in 3-4 minuten gaar. Herhaal tot je beslag op is.
Serveer de wafels met toppings naar keuze.
Smakelijk!
Koken en Kitch op facebook
Reacties
Een reactie posten