πŸͺ Havermout-rozenkoekjes πŸ˜‹

... vanbinnen lekker zacht
... vanbuiten lekker krokant!

Wat heb je nodig?
100 g havermout
2 eieren
5 1/2 el honing
snuifje zout
100 g kokosolie
150 g havermeel
5 el rozenblaadjes
2 el rozenwater

Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed de bakplaat met bakpapier
Klop de eieren met de honing en het zout los
Smelt de kokosolie en roer onder het eiermengsel
Voeg de rest van de ingrediΓ«nten toe en meng alles goed
Maak van het deeg kleine bolletjes en druk deze plat, niet helemaal
Leg ze naast elkaar op de bakplaat met een tussenruimte van ± 3 Γ  4 cm
Bak de koekjes ca 15 min mooi bruin
Probeer ze helemaal te laten afkoelen voor dat je er je tanden in zet!

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook






 

Reacties