Naanbrood met avocado mayonaise

... een verrassend lekkere dipsaus!

Wat heb je nodig?
het naanbrood:
100 g volkoren speltmeel
75 g volle yoghurt
1 tl garam masala
1 tl komijnzaad
1 tl bakpoeder
zout
olijfolie

de mayonaise
1 avocado
2 el yoghurt
1 kl mosterd
een scheutje olijfolie
peper & zout

Aan de slag voor het brood:
Meng alle ingrediƫnten in een kom en kneed tot een stevige bal (houd een beetje kruiden aan de kant.. Verdeel het deeg in twee delen.
Rol elk stuk tot een plat broodje. Bestrijk beide kanten met olijfolie gemengd met dr overgebleven kruiden. Bak de broodjes enkele min in de grill en laat afkoelen.

Voor de mayonaise meng je alle ingrediƫnten in een blendertje. Kruid goed af.

Lekker bij een stoofschotel, een salade, een aperitiefhapje...

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Reacties