... lekker aperitiefhapje!
Ingredienten:
4 scampi
2 avocado’s
1/2 citroen
scheutje olijfolie
snuifje cayennepeper & zout
1 el fijngesneden bieslook
1 tomaat, in kleine stukjes gesneden
8 blaadjes bladpeterselie
Recept:
Pel de scampi, laat het staatje eraan en haal het darmkanaal eruit.
Bak ze aan in olijfolie kort aan iedere kant gekruid met de cayennepeper en een snuif zout.
Bak ze aan in olijfolie kort aan iedere kant gekruid met de cayennepeper en een snuif zout.
Laat afkoelen.
Blend het avocadovlees met het citroensap, de olijfolie, het zout en de cayennepeper.
Voeg de bieslook, en de tomatenstukjes toe en houd apart.
Prik de scampi op een spiesje samen met een blaadje peterselie.
Vul de glaasjes met guacamole en leg de mini-brochettes erop.
Koken en Kitch op facebook
Reacties
Een reactie posten