Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli





Ingrediënten:
4 kleine kipfilets, in stukjes gesneden
1/2 broccoli, in kleine roosjes
500 g krielaardappelen
1 ui
1 teentje look
25 ml (soja)room
200 g mozzarella, in blokjes gesneden
30 g gratin kaas
olijfolie
peper & zout

Bereiding:
Kruid de kipfilet met peper en zout. Bak kort in een beetje boter.
Snijd de ui in ringen en de broccoli in roosjes. Strijk de bodem en de randen van een ovenschotel in met olijfolie en een geperst teentje look.
Snijd de aardappelen in schijfjes en beleg daarmee de bodem van de ovenschaal.
Leg daarboven de uiringen, de gebakken kipblokjes, de broccoliroosjes en de blokjes mozzarella.
Overgiet met room en bedek met gratin kaas. Bak 20 min in een oven van 180°C.

Bron: Campina 

Koken en Kitch


Reacties