Zoete puntpaprika's uit de oven met mozzarella en tomaat

... een lichte smaakvolle vegetarische maaltijd!


Wat heb je nodig?

2 grote puntpaprika's

olijfolie

200 g mozzarella, in stukjes

8 gele kerstomaatjes, in vier

8 rode kerstomaatjes, in vier

zwarte peper

snuifje zeezout

verse basilicum

pijnboompitjes

gemengde salade

balsamico 


Aan de slag!

Verwarm de oven voor op 180° C. Halveer de paprika's en verwijder de pitjes.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strijk de paprika's in met olijfolie (makkelijkst met olijfoliespray). Leg ze op de bakplaat en vul ze met de mozzarella en tomaat. Kruid naar smaak met peper en zout. 

Werk af met olijfolie, basilicum en basilicum.

Bak 15 min in de voorverwarmde oven en serveer met een salade en kerstomaatjes.

Smakelijk!

Tip!

Ook lekker met quinoa!


KokenEnKitch op Facebook



Reacties