Havermoutwafels

… je MOET het gewoon proberen want ze zijn gezond, licht, 
heel erg vullend en vooral… SUPERlekker!!
Wat heb je nodig!
150 g havermout
250 g platte kaas of Griekse yoghurt
3 eieren
kokosolie (om je wafelijzer in te vetten)
eventueel met extra fruit bijvoorbeeld banaan of appel in stukjes (is ook lekker zonder!)
1 koffielepeltje kaneel

Aan de slag!
Alles mengen en even laten rusten zodat de havermout de ‘natte’ ingrediënten kan opnemen.
Met een grote lepel hoopjes scheppen in je wafelijzer, even wachten en je kunt genieten.

Smakelijk!

Tip!
Je kunt volop variëren met toevoegingen zoals bakaroma’s ,vanille of amandel ...
Je kunt ze bewaren in de vriezer en opwarmen in de broodrooster, microgolf...
Ook lekker als gebakje bij de koffie met bv. een lepel yoghurt en/of vers fruit.

Koken en Kitch op facebook

Reacties