๐ŸŽ appelcrumble met bosbessen ๐ŸŽ

... met bosbessen
en een crumble van zaden en havermout 
Heerlijk warm fruit met een krokant korstje, superlekker!

Wat heb je nodig? (voor 2p)
100 g blauwe bessen
2 zoete appeltjes in stukjes
2 el amandelmeel
1 tl kaneel
1 tl kokosvet
2 el hazelnoten, grof gehakt
2 el pompoenpitten
1/2 tl bakpoeder
5 el havervlokken
1 ร  2 el agavesiroop (of honing)

Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 180° C.
Meng de blauwe bessen met de stukjes appel en de kaneel. Smelt het kokosvet op een laag vuur.
Doe alle overige ingrediรซnten in een kom en meng goed. Voeg de kokosolie toe en meng opnieuw.
Neem een ovenbestendig schaaltje en verdeel het fruitmengsel over de bodem.
Doe vervolgens het crumblemengsel over je fruit en zet 20 ร  25 min in de voorverwarmde oven.
Smullen maar!

Koken en Kitch op facebook

Tip!
Deze crumble is ook lekker met Griekse yoghurt bij het ontbijt.

Reacties