Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 8 juli 2018

Kip hasselback

... een super simpel en lekker kipgerecht!

Wat heb je nodig?
2 kipfilets
2 grote tomaten
120 g mozzarella
10 blaadje basilicum, vers
peper & zout, naar smaak
Italiaanse kruiden
olijfolie
400 g kerstomaten
balsamico

Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Maak ongeveer 6 diagonale inkepingen in de kip en leg in een ovenschaal. Snijd de tomaat en de mozzarella in 6 plakken. Vul elke inkeping met 1 plakje tomaat, 1 plakje mozzarella en 1 blaadje basilicum. Bestrooi met peper, zout en Italiaanse kruiden en besprenkel met de olie.
Bak ongeveer 25 min in de oven.

Halveer de kerstomaten, hak de rest van de basilicum, meng met olijfolie en  balsamico
en serveer bij de kip.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.