Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 22 november 2017

Ontbijtmuffins met yoghurt

... lekker als ontbijt of tussendoortje!


Wat heb je nodig?
100 g havermout
125 ml griekse yoghurt 
handje blauwe bessen of frambozen
1 banaan
1.5 tl bakpoeder
1 ei
1 handvol amandelnoten
1 tl kaneel

Aan de slag!
Verwarm je oven voor op 200 °C. 
Klaar voor de oven
Prak een banaan in een kom en voeg vervolgens alle ingrediënten in een grote kom en meng alles door elkaar. Vet de muffinvormpjes in. Schep het beslag vervolgens in de muffinvormpjes. Zet de havermoutmuffins ongeveer 25 min in de voorverwarmde oven. 
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen. Serveer ze eventueel met nog een beetje extra griekse yoghurt, fruit en wat walnoten er bovenop.


Tip: ook lekker met andere noten of ander fruit.


Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.