Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 3 november 2017

Gegratineerde bloemkool

... zo lekker, die pure smaken!


Wat heb je nodig?
1 kleine (bio) bloemkool
olijfolie
peper&zout
verdere kruiden naar smaak
geraspte kaas

Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 180 °C
Haal de groene bladeren en de harde kern onderaan even weg.
Stoom de bloemkool in zijn geheel half gaar.
Dan leg je de bloemkool in een ovenschotel, met olijfolie ingesmeerd,
sprenkel er wat olijfolie over en smeer even uit met een borsteltje.
Kruid met pezo en andere kruiden naar smaak.
Laat deze verder garen in de oven gedurende 20 min en dan strooi je er de geraspe kaas over die je nog even laat korsten (eventueel enkele minuutjes grill)
Zo lekker bij een stukje zalm!

Koken en Kitch op facebook 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.