Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 10 oktober 2017

Speltbroodje met een bio groenteburger

... hmm, lekker met het wasabisausje!
Per persoon:
1 speltbroodje
1 bio groenteburger
olijfolie
een handvol gemengde salade
1/2 tomaat afgekruid met bruchettakruiden en een snuifje zout
wasabisausje
groene kruiden voor de afweking: bladpeterselie, bieslook....

Aan de slag!
Bak je burger aan beide kanten even aan in olijfolie.
Voor het wasabisausje meng je mayonnaise met een goede scheut wasabi, een draai van de pepermolen, een snuif zout en een snuif groentebouillon. Meng dit goed en laat even infuseren.
Stel je broodje samen naar smaak!
Snijd je broodje doormidden en begin met een laagje wasabi. Leg er een laagje salade over met dan de burger erop. De gekruide tomaten mogen erover met 1 el wasabisaus. en nog wat groende verse kruiden.
Steek er een stokje door voor de stabiliteit en laat het vooral smaken!

Koken en Kitch op facebook


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.