Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 22 oktober 2017

Pompoensoepje met gemengde paddenstoelen

... heerlijk veggie!
Wat heb je nodig?
400 g pompoenblokjes
200g gemengde paddestoelen
peper & zout
olijfolie
kokosolie
kruiden naar smaak!
     hier gebruikt voor de pompoen 'caribbean spice JBoer'
                          voor paddestoelen 'funghi trifolati JBoer'

Aan de slag!
Stoom de pompoenblokjes gedurende 5 min en stoof ze dan verder in olijfolie met een steekje kokosolie, gekruid met pezo en caribbian spice. Als de pompoen gaar is mix je de blokjes met de staafmixer met een goede scheur olijfolie en een beetje stoomvocht. Kruid eventueel bij naar smaak!

Ondertussen verhit je een andere pan met olijfolie en stoof je de paddenstoeltjes aan met een steekje kokosolie, zorg dat de stukjes ongeveer even groot zijn.
Kruid deze met fungu trifolati, proef en dan verder met eventueel met pezo.

Serveer het soepje in het bord met daarop de paddenstoelen en werk af met peterselie.

Heerlijk!!

Koken en Kitch op facebook

Inspiratie gehaald bij Bea Machiels  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.